OLIEBOLLEN

hoera onze oliebollen zijn al 5 jaar op rij Bekroond met Goud en winnaar oliebollentestonline.nl als beste oliebollen kraam van noord-holland

Onze oliebollenzijn beoordeeld met een 9

In november en december bakken wij weer de lekkerste oliebollen, appelflappen, Berliner bollen en ander gevulde winterlekkernijen. Een smaakvolle verrassing voor uw bezoekers, gasten of uw personeel!

Onze standplaatsen zijn: Intratuin Heerhugowaard (vanaf eind oktober) Warmenhuizen tegenover de Albert Heijn Tuitjenhorn tegenover de Deen

Vaste standplaats

De oliebollenkraam van BGK kunt u voor bepaalde tijd op een vaste standplaats inzetten. Met name winkel- en tuincentra creëren hiermee direct een gezellig wintersfeertje.

Bij gelegenheden

Organiseert u een braderie, winterkermis, markt, beurs of ander evenement? Ook bij deze gelegenheden zorgt de oliebollenkraam van BGK voor lachende gezichten.

Bezorging

In de laatste twee maanden van het jaar kunt u ons oliebollenassortiment ook laten bezorgen. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven of feestjes. Vraag naar de mogelijkheden!

Pindavrij

Steeds meer mensen zijn allergisch voor bepaalde ingrediënten. Wij gebruiken geen melkproducten en bakken in pindavrije olie.

HIER ZIJN WIJ TE VINDEN!

06 22203702

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken, uw opdracht door te nemen en samen de juiste oplossing te bedenken. Bellen kan natuurlijk ook!