VEELGESTELDE VRAGEN

Op basis van het aantal personen en het door u gewenste assortiment spreken we een vast bedrag af. Daarna voorzien wij hen tijdens uw feest of evenement onbeperkt van snacks.

Ja, u krijgt één totaalbedrag waarin alle kosten zijn inbegrepen, inclusief voorrijkosten, personeel, sociale lasten etc.

Ja, geen probleem! Afhankelijk van uw wensen en de omvang van het feest kiezen we samen de mobiele snackkraam die het best voldoet.

Natuurlijk. Wij overleggen altijd welk assortiment gewenst én slim is. Ook in verband met regionale verschillen is bespreking vooraf belangrijk.

Bij de grotere evenementen komen wij altijd van te voren langs om te bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Samen bepalen we de exacte invulling aan de hand van verwachte bezoekersaantallen, assortimentswensen, datum en beschikbare ruimte op de locatie.

Ja, dat is geen probleem. Op indoor locaties werken wij met onze elektrische apparatuur. Indien gewenst kunnen wij extra afzuiging inhuren.

Ja, verantwoord frituren zit in ons ons systeem, wij bezitten over de benodigde certificaten.

Ja, wij bakken in pindavrije olie en we gebruiken geen melk in ons beslag.

Jazeker! Onze vrachtwagens voldoen aan de Euronorm, onze hoog rendementsovens verbruiken minder gas, onze verpakkingsmaterialen zijn milieuvriendelijk afbreekbaar en onze oude olie wordt verwerkt tot biodiesel!

Omdat wij een betrouwbare, flexibele partner zijn die staat voor kwaliteit. Onze missie is helpen uw feest of evenement te laten slagen. Daarom doen onze klanten steeds weer een beroep op ons.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken, uw opdracht door te nemen en samen de juiste oplossing te bedenken. Bellen kan natuurlijk ook