EVENEMENTEN & CATERING

Of u nu een snackkraam op uw personeelsfeest wilt of een complete food- of drinkstand op een groot evenement…
Als organisator wilt u de zekerheid dat uw gasten kunnen genieten van goed eten en drinken.

Wij denken met u mee en zorgen voor catering naar wens, behoefte en smaak:

BGK Snacks & Catering heeft ruim 50 jaar ervaring met publiekscatering op in- en outdoor evenementen en bedrijfsfeesten. Wij verhuren feesttenten, biertappen en al het overige om van uw evenement een waar spektakel te maken.

Als cateraar vormen wij een wezenlijk onderdeel van úw feest of evenement. Ons doel is dan ook bij te dragen aan het succes ervan. BGK Snacks staat voor flexibiliteit en zekerheid. Alles is mogelijk en afspraak is afspraak!

Praktisch advies

Wij denken graag met u mee over de slimste aanpak voor uw evenement. Met onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over een aantrekkelijk assortiment en slimme opstelling van de catering op de locatie.

Nooit uitverkocht

Wij houden niet van teleurgestelde gasten.
Daarom hebben wij altijd genoeg voorraad mee in een koelvriescel. U bent verzekerd van tevreden bezoekers.

Prijzen

De een wil onbeperkt snacken op basis van een vast bedrag per persoon, de ander wil afspreken op uitkoopbasis. Afhankelijk van uw evenement en uw wensen kunnen wij gepaste prijsafspraken maken.

Uitstraling

Met BGK Snacks haalt u catering met uitstraling in huis. Onze mensen werken in nette, herkenbare bedrijfskleding en hebben ervaring in het omgaan met drukte.

Afspraak is afspraak

Bij BGK Snacks krijgt u te maken met één contactpersoon die alles voor u regelt. U weet wat u krijgt!

06 22203702

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken, uw opdracht door te nemen en samen de juiste oplossing te bedenken. Bellen kan natuurlijk ook!